ZVEZDE GRANDA 2024 FINALE: ZVEZDE GRANDA 2024 UŽIVO FINALE: Pobednik je Šejla Zonić - Cela 38. Emisija - (08. 06. 2024.) (2024)

Finalno veče najgledanijeg i najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu “Zvezde Granda“ čeka vas ove subote, 8.juna na kanalima televizije Pink, Nova BiH, Nove M i TV Sitel gde će se za pobedu boriti čak 20 najtalentovanijih kandidata.

Veče će obeležiti spektakularni nastupi koji su finalisti osmislili do detalja, a u dogovoru sa svojim mentorima, dok će pobednika odabrati publika isključivo putem SMS glasova, dok stručni žiri neće glasati.

Miki Selulovski

Miki Selulovski iz Velesa probio je led u velikom finalu „Zvezda Granda“ i nastupio pod rednim brojem 1. Pesmom „Makedonija“ Dada Topića očarao je sve gledaoce u studiju i kraj malih ekrana.

Emociju koju nosi u sebi šarmantni roker uspeo je da prenese na sve, dok je nastup upotpunio scenskim efektima koji su dali posebnu čar na samom početku spektakla.

Nikolina Perković

Pravu uzbunu na Gradovoj sceni u velikom finalu napravila je Nikolina Perković iz Klisa kod Splita koja se pojavila u kavezu izvodeći Severininu pesmu.

Publika je pevačicu pozdravila ovacijama, a može se zaključiti da je ostavila srce na terenu.

Inel Nukić

Najmlađi učesnik finala sedamnaeste sezone „Zvezda Granda“ Inel Nukić iz Živinica zablistao je u prvom nastupu za večeras. Pesmom „Bio sam pijanac“ dotakao je srca publike, dok je maestralnom interpretacijom dao sve od sebe da se pokaže najbolje pred milionskim auditorujumom.

Julija Perović

Vatrenim nastupima Julija Perović iz Bele Palanke iz kruga u krug osvajala je glasove žirja, a potpuni scenski performans priredila je večeras u velikom finalu kada je na Grandovu scenu izašla sa bednom. Osim maestralne interpetacije, ona se potrudila i da vizuelno dočara numeru „Ti mene ne voliš“.

Bukvalno je gorela na sceni uz vatre u prvom krugu finala, dok je njen mentor Đorđe David pomogao da se ovaj nastup u potpunosti izvede.

Janko Jankov

Pod rednim brojem 5 u velikom finalu „Zvezda Granda“ predstavio se jedini finalista iz Bugarske, Janko Jankov. Publiku je kao i svaki put do sada oduševio svojim neverovatnimglasom.

Aleksandra Ivanov

Nastup Aleksandre Ivanov iz Kruševca u velikom finalu „Zvezda Granda“ pod rednim brojem 6 ostavio je publiku bez daha iznenađujući ih po ko zna koji put. Njena izvanredna i nesvakidašnja interpretacija „Bella ciao“ bila je izuzetno emotivna i snažna, a još jednom je pokazala da može da se nosi sa pesmama različitih žanrova.

Mirza Pandur

Pod rednim brojem 7, publika je svedočila nezaboravnom nastupu Mirze Pandura iz Sarajeva. Ovaj mladi talenat iznenadio je sve svojom harizmatičnom pojavom i moćnim glasom dok je izvodio pesmu ‘Produži dalje’, a svojim nastupom očarao je publiku i žiri, briljirajući na sceni poput pravog profesionalca.

Šejla Zonić

U večerašnjem nezaboravnom nastupu Šejle Zonić iz Tuzle pod rednim brojem 8 publika je uživala uz numeru „Oj, Safete Sajo, Sarajlijo, a ona je u velikom finalu „Zvezda Granda“ potpuno osvojila njihova srca.

Šejla je zasenila sve svojom pojavom u crnoj uskoj haljini, ističući svoj besprekoran stil i samopouzdanje.

Dino Suljić

Pod rednim brojem devet na veliku scenu stao je Dino Suljić koji je uz harmoniku i trubače priredio nezaboravan scenski performans. Talentovani Zeničanin u velikom finalu predstavio se miksom pesama “Furaj mali” i “Merak mi je” kojima je dodatno uzburkao atmosferu u već spekakluranoj večeri.

Posebnu emociju na bini izazvao je video koji je išao u pozadini, a na kome je prikazan Dinov koncert na harmonici koji je imao dok je kao dečak pohađao muzičku školu.

Antonija Čerkez

Duh Hercegovine na Grandovoj sceni večeras je donela Antonija Čerkez koja deseta nastupila sa numerom “Igraj Mare prašina se diže”.

Uz folkloraški ansambl i u narodnoj nošnji Čerkezova je ponosno predstavila svoj rodni kraj uz korake trojanca, truse i linđa.

Sidik Šabanović

Sa osmehom na licu jedanaesti je zapevao Sidik Šabanović koji je sa neverovatnom emocijom izveopesmu “Bosno moja jabuko u cvetu”.

Takmičar iz tima Dragana Stojkovića Bosanca i u velikom finalu oslonio se na svoj neverovatan vokal i autentične trilere kojima je još jednom osvojio milionski auditorijum.

Đula Drini

Neočekivano iznenađenje priredila je Đula Drini koja se pojavila u bademantilu na kome je pisalo “Tajson” i sa bokserskim rukavicama dok je koračala ka mikrofonu uz matricu čuvene pesme iz filma “Roki”, a zatim zapevala Šemsinu pesmu “Ni soli ni hleba”.

Pevačica iz Cazina nakon početnog performansa zablistala je u haljiini sa “staklićima” dok je izvodila numeru sa njoj poznatog terena.

Stefan Tomić

Pravi spektakl u finalnoj noći priredio je tridesetogodišnji momak iz Kraljeva, Stefan Tomić koji večeras nastupa pod rednim brojem 13.

Nesvakidašnjim izlaskom na scenu izazvao je oduševljenje svih, a kad je zapevao čuveni hit „Ludi letnji ples“ publika u studiju odmah je skočila na noge.

-Dobro veče svima, gledate finalnu emisiju „Zvezda Granda“ 2024. godine- našalio se Stefan i izmenjenim tekstom pesme priredio pravi šou.

Njegovu interepretaciju pratila je koreografija i nekoliko igračica koje su đuskale sa njim na sceni.

Jelena Prole

Sledeća je na scenu izašla Jelena Prole (22) u zlatnoj haljini, specijalno dizajniranoj za ovu noć. Talentovana devojka iz Zrenjanina otpevala je pesmu Aleksandre Prijović „Sabotiram“.

Na bini su je pratile igračice, a ni Jelena se nije libila da zađuska.

Dejan Dačević

Publiku je večeras razmrdao i Dejan Dačević koji je nastupio pod rednim brojem 14.

15. Finalista iz tima Marije Šerifović, Dejan Dačević i ove noći bio je na visini zadatka, a za svoje predstavljanje u samoj završnici takmičenja izabrao je numeru „Nemoj druže“.

Melisa Zijadić

Sa samo osamnaest godina Melisa Zijadić dospela je u veliko finale i nastupila pod rednim brojem 16. Brzom pesmom Nade Topčagić „Zbog tebe“ i svojim glasom razgalila je sve u studiju, a verujemo i vas kraj malih ekrana.

Rijad Rahmanović

Kao što se i očekivalo Rijad Rahmanović iz Donjeg Vakufa razmrdao je publiku pesmom “Kad Bosanac u Bosnu se vraća” a odličan ritam i njegovo izvođenje ove pesme podiglo je atmosferu u studiju.

Pevač koji ima 27 godina i koji je u timu Viki Miljković pokazao je svojim prvim nastupom u finalu “Zvezda Granda” da je zasluženo u završnici najvećeg regoinalnog muzičkog takmičenja.

Beta Sudar

Beta Sudar nastupla je pod rednim brojem 18 u večerašnjem super finalu a kao prvu pesmu kojom će se takmičiti odabrala je poznati Vanin hit “Kao da me nema”.

Dvadesetčetovorogodišnja takmičarka iz hrvatskog mesta Valpovo pripremala se u timu Viki Miljković, a na sceni je delovala tako samouvereno, što je posebno oduševilo auditorijum.

Petar Krekić

Pravi spektakl na sceni priredio je jedini Beograđanin u takmičenju “Zvezde Granda” Petar Krekić (21). Pevač koji je u timu Viki Miljković izveo je jedan pravi narodnjak “Ja sam dečko rodom od Morava”, a svoj nastup upotpunio je tradicionalnom koreografijom uz folkloraše odevene u narodnu nošnju.

Petar je izneo harmoniku koja je njegova dugogodišnja ljubav i dao poseban šmek svom nastupu za koji je dobio zaslužene ovacije publike.

Andrijana Petrušovska

Pravi performans pre prvog preseka glasova priredila je Andrijana Petrušovska iz Skoplja. Atraktivna dvadesetčetvorogodišnja Makedonka nastupila je 20. po redu i izvela splet pesama iz nekoliko regija, pokazavši da je majstor za pravljenje zabavno-muzičkog šoua.

Andrijana koja je jedina finalistkinja u timu Aleksandra Milića Milija za prvo predstavljanje u velikom finalu spojila je pesme “Beograd”, “Jel’ Sarajevo gde je nekad bilo” I “Makedonsko devojče” osvojivši sasvim sigurno simpatije čitavog regiona.

Saša Popović se obratio publici nakon prvog preseka glasova.

-Zaustavili smo glasanje i u ovom trenutku je neverovatno da odnosu na prošlu godinu imamo više 73.000 glasova, skoro 200.000 glasova samo u prvom krugu. Da kažemo šta će se sada dešavati. Imamo 20 takmičara i u drugi krug idu njih 12, a 8 ispada. Za razliku od ranijih godina, samo ću reći ko ide dalje pod rednim brojevima i oni će ostati na sceni i nastaviti svoj drugi krug. U ponedeljak ćemo objaviti koliko je ko imao glasova – rekao je Popović.

Prošli u naredni krug: Dino Suljić, Melisa Zijadić, Sidik Šabanović, Antonija Čerkez, Šejla Zonić, Rijad Rahmanović, Miki Sekulovski, Janko Jankov, Andrijana Petrušovska, Petar Krekić, Đula Drini, Dejan Dačević.

Napustili finale nakon prvog kruga: Nikolina Perković, Julija Petrović, Aleksandra Ivanov, Inel Nukić, Mirza Pandur, Stefan Tomić, Jelena Prole, Beta Sudar.

Prvi se predstavio Miki Sekulovski pesmom „Zašto praviš slona od mene“, nakon lega je nastupio momak iz Bugarske Janko Jankov i otpevao „Kraljice moga srca“.

Šejla Zonić se predstavila pesmom „Da sam ptica“, a zatim je nastupio Dino Suljić koji je otpevao pesmu „Moj dilbere“.

Antonija Čerkez izašla je na Grandovu scenu, otpevala „Moja Hercegovino“ i oduševila publiku, a potom je na binu stao Sidik Šabanović i otpevao „Put me zove – Nekada smo ti i ja“ od Šabana Šaulića i Ljube Aličića.

Đula Drini potpuno je zapalila scenu kada je zapevala Stojinu pesmu „Evropa“, a nakon nje nastupio je Dejan Dačević koji je ovo veče ulepšao Šabanovom numerom „S namerom dođoh u veliki grad“.

Na veliku scenu izašla je i Melisa Zijadić koja je oduševila publiku, a nakon nje Rijad Rahmanović koji je kao i uvek na binu izašao sa kapom na glavi a otpevao je „Ti i ja“ Ljube Aličića.

Petar Krekić jedini finalista iz Beograda bez greške je otpevao „Žena u crnom“ i publiku ostavio bez teksta i za kraj je scenu zapalila talentovana makedonka Andrijana Petrušovska i to pesmom „Jovano, Jovanke“, a njen stajling kao i uvek oduševio je sve.

Saša Popović je napravio drugi presek.

-Šestoro ispada i šestoro ih ostaje, a na kraju će ostati troje. U ovom trenutku posle drugog kruga imamo 321.000 glasova. Inače, samo da kažem da je finale napeto – rekao je Popović.

Prošli u naredni krug: Miki Sekulovski, Đula Drini, Melisa Zijadić, Antonija Čerkez, Andrijana Petrušovska i Šejla Zonić.

Ispali: Janko Jankov, Petar Krekić, Dino Suljić, Sidik Šabanović, Dejan Dačević i Rijad Rahmanović.

Glasanje se nastavlja, a uskoro će biti i treći presek.

Miki Sekulovski pod rednim brojem 1 i jedini muškarac koji je prošao dalje na scenu je izašao i zapevao „Ne sviću rujne zore“ čime je potpuno naježio publiku.

Šejla Zonić ponovo je očarala svojim glasom sve otpevavši „Mojoj majici“, a odmah nakon nje Antonija Čerkez iz koja je takođe iz Bosne zapalila je veliku Grandovu scenu kada se pojavila u uskoj beloj haljini i zapevala numeru „To“ Doris Dragović.

Đula Drini pod rednim brojem 12 pokidala je ponovo čim je pustila svoj neverovatan glas uz numeru „Muke moje“ Zorice Brunclik.

Melisa Zijadić je u plavoj elegantnoj haljini zasijala na velikoj sceni uz numeru „Katerino mome“, a zatim odmah posle nje neverovatan spektakl prikazala je makedonka Andrijana Petrušovska koja je svojim izgledom ponovo ostavila bez teksta.

-U ovom trenutku imamo 401.000 glasova – rekao je Popović nakon njihovih nastupa.

Saša Popović se publici obratio nakon trećeg preseka glasova.

-Ovog trenutka je zatvoreno glasanje – rekao je Popović.

-Od njih šestoro troje idu u superfinale – dodao je Popović, pa naveo:

Prošli: Andrijana Petrušovska, Miki Sekulovski i Šejla Zonić.

Ispali: Đula Drini i Antonija Čerkez

Njih troje nastavljaju sa nastupima, te je Miki Sekulovski pod rednim brojem 1 ponovo dao sve od sebe u velikom finalu, a emocija osećala se maksimalno u studiju.

Nakon njega, Šejla Zonić pod rednim brojem 8 u elegantnoj crnoj haljini oborila je sve sa nogu u borbi za prvim mestom.

Treća superfinalistkinja je Andrijana Petrušovska iz Makedonije pod rednim brojem 20 koja ima neverovatnu zasluženu podršku, a emotivna numera „Zajdi, zajdi“ odzvanja studijom.

Četvrti presek glasova je upravo napravljen.

Podsetimo, pobednik će dobiti auto Škodu Kamiq i pesmu

-Bilo je 530.000 glasova. Ovo je za poslednjih deset godina najveći broj. Trećeplasirani 71.875 glasova, 102.103 glasova dobio je drugoplasirani, a pobednik je dobio 132.047 glasova. Prvo ćemo proglasiti ko je trećeplasirani – rekao je Popović.

Ispali: Andrijana Petrušovska, Miki Sekulovski

Pobednica „Zvezda Granda“ je Šejla Zonić.

U nastavku teksta pogledajte pod kojim rednim brojem će se finalisti predstaviti.

1. Miki Sekulovski iz Velesa nastupa pod rednim brojem 1 – Mentor Svetlana Ceca Ražnatović.

2. Nikolina Perković iz Klisa nastupa pod rednim brojem 2 – Mentor Đorđe David

3. Inel Nukić iz Živinica nastupiće pod rednim brojem 3 – Mentor Marija Šerifović

4. Julija Petrović iz Bele Palanke nastupiće pod rednim brojem 4 – Mentor Đorđe David

5. Janko Jankov iz Pernika (Bugarska) nastupiće pod rednim brojem 5 – Mentor Snežana Đurišić

6. Aleksandra Ivanov iz Kruševca nastupiće pod rednim brojem 6 – Mentor Marija Šerifović

7. Mirza Pandur iz Sarajeva nastupiće pod rednim brojem 7 – Mentor Snežana Đurišić

8. Šejla Zonić iz Tuzle nastupiće pod rednim brojem 8 – Mentor Svetlana Ceca Ražnatović

9. Dino Suljić iz Zenice nastupiće pod rednim brojem 9 – Mentor Svetlana Ceca Ražnatović

10. Antonija Čerkez iz Širokog Brijega nastupiće pod rednim brojem 10 – Mentor Dragan Stojković Bosanac

11. Sidik Šabanović iz Visokog nastupiće pod rednim brojem 11 – Mentor Dragan Stojković Bosanac

12. Đula Drini iz Cazina nastupiće pod rednim brojem 12 – Mentor Dragan Stojković Bosanac

13. Stefan Tomić iz Kraljeva nastupiće pod rednim brojem 13 – Mentor Ana Bekuta

14. Jelena Prole iz Zrenjanina nastupiće pod rednim brojem 14 – Mentor Marija Šerifović

15. Dejan Dačević iz Čajniča nastupiće pod rednim brojem 15 – Mentor Marija Šerifović

16. Melisa Zijadić iz Pripela (Selo Lažani) nastupiće pod rednim brojem 16 – Mentor Svetlana Ceca Ražnatović

17. Rijad Rahmanović iz Zenice nastupiće pod rednim brojem 17 – Mentor Viki Miljković

18. Beta Sudar iz Valpova nastupiće pod rednim brojem 18 – Mentor Viki Miljković

19. Petar Krekić iz Beograda nastupiće pod rednim brojem 19 – Mentor Viki Miljković

20. Andrijana Petrušovska iz Skoplja nastupiće pod rednim brojem 20 – Mentor Aleksandar Milić Mili

ZVEZDE GRANDA 2024 FINALE: ZVEZDE GRANDA 2024 UŽIVO FINALE: Pobednik je Šejla Zonić - Cela 38. Emisija - (08. 06. 2024.) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 6659

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.